perjantai 22. heinäkuuta 2011

summer time.

Havaitsin eräänä päivänä, että julkaistessani aikaisemmin luonnoksiin tallennetun tekstin, se päiväytyy luonnoksen teko päivälle. Enkä osaa muuttaa sitä, suuri suru. :( Pitääkin tästä eteenpäin kopioida uuteen tekstidokumenttiin, jos on aloittanut jotain aikaisemmin, jotta blogin järjestys olisi kronologinen.

Galenosta on tosiaan jo pikkuhiljaa naputeltu koneelle, toimii erittäin hyvänä kertauksena. Olen myös hankkinut kahdet uudet itseopiskelumateriaalit: Epionet vuodelta 2010 ja kandiakatemian 2011. Kandiakatemian kääntökortit ovat aika vinkeät. Olen tosin kirjoitellut monia asioita viime keväänä itselleni samaan tyyliin lapuille. Nämä toimivat myös hyvänä kertauksena, huomasin eilen, kuinka paljon biologiaa olinkaan jo kerennyt unohtamaan :((

Ja yhäkin, lukeminen alkaa virallisesti vasta syyskuussa. Nyt luen enimmäkseen romaaneja. Rakastan lukemista, mutta viime keväänä en lukenut muuta kuin gallea, joten nyt otetaan vähän takaisin. Suunnitelmissa runsaasti yleissivistykseen kuuluvia klassikoita ja muita jo pidemmän aikaa kiinnostaneita kirjoja. Nyt kesken Anna Karenina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti