perjantai 1. heinäkuuta 2011

home sweet home

Vihdoinkin kotona! Tai no olen ollut jo sunnuntaista asti, koneella en vain ole kerennyt juuri käymään jokseenkin kovan työtahdin vuoksi. Tänään olikin sitten vapaa-päivä, joka kului siivoillessa yms. Kaikki paikat tuntuvat olevan epäjärjestyksessä, kun en ole ollut järjestelemässä priin viikkoon. Toinen puoliskoni jaksaa kyllä siivota, mutta järjestely ei ole hänen vahvinta alaansa. Sikäli sovitaan hyvin yhteen, että minä inhoan perinteistä siivousta.

Kotiin paluu tarkoitti myös sitä, että Galenosta voi pikku hiljaa alkaa naputtelemaan koneelle, jos suinkin huvittaa. Tiedosto on jo olemassa, mutta stressiä en vielä suostu ottamaan. Yksi asia kerrallaan, nyt päällimmäisenä on kuitenkin uuden työpaikan työtapojen ja sääntöjen oppiminen. "Kellokortin" käyttö tuli suurena yllätyksenä! Suurena teknisenä velhona jopa sen opettelu on tuottanut tuskaa, ihan vain siksi, ettei kyseinen vempain voi näyttää missä "tilassa" olet milloinkin, vaan on joudut sokeasti luottamaan, että painelit nappuloita oikein. Can't understand.

PS. Pitää muistaa hakea skanneri lainaan, jotta saa myös kuvat koneelle kunnollisina. Kuvatekstit pitää luonnollisestikin kirjoittaa...

PPS. Pitää myös muistaa hoitaa miljoona juoksevaa asiaa. Matkavakuutus olisi ehkä hyvä olla alle kuukauden päästä koittavalla matkalla, eikä tapaturmavakuutuskaan pahitteeksi olisi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti